Hundmöten ur Hundtrickperspektiv

InnehÄller utöver en gedigen kurs Àven en Klicker, tre e-böcker och video om godisbelöning.

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, vÀnta! Din order Àr strax klar...

Vi har ett specialpris just nu just för dig

Target – Vad Ă€r det? (inspelning)

kr
Jag berÀttar vilka fem grunder (targetbeteenden) JAG tycker Àr de som man bör börja med för att fÄ igÄng sin hundtrÀning, specifikt tricktrÀning. Jag pratar lite generellt om hur inlÀrning fungerar och vad en target egentligen Àr. Föredraget Àr till för dig som Àr nyfiken pÄ mig, tricktrÀning eller hundtrÀning generellt. Eller för dig som har en granne med jobbig "olydig" hund; ta med det jag sÀger till staketet nÀsta gÄng ni ses. Detta Àr inspelat, sÄ du som anmÀler dig kommer att fÄ en inspelning tillsÀnt dig.